Westpack

Menu
endade

Internationale Key Account Managers søges

Bliv en del af vores stærke salgsteam!

Westpack, med hovedsæde i Holstebro, har de seneste år oplevet en forrygende salgs- og indtjenings-vækst. Denne stærke vækst skal fortsætte – og styrkes yderligere.
Derfor søges to stærke Key Account Managers til vores B2B salgsafdeling.

Kunderne består af 300 internationale smykke-, ur- og brillebrands i Europa. Til disse leverer Westpack emballage- og displayløsninger. Vores målsætning er, at dette antal skal stige betydeligt de kommende år. Derfor skal vores B2B team forstærkes.

Den rette kollega til Westpack skal indeholde følgende:
Du er sælger og agerer som købmand med dokumenterbare resultater
Du kan arbejde med salget fra start til slut. Der vil være et salgssupport team, der hjælper og understøtter visse faser af salget, men det overordnede ansvar er og bliver dit
Du kan gennemføre forhandlinger på engelsk, og det er en fordel hvis du også behersker tysk
Du kan håndtere vores IT systemer – vi anvender Excel, Word og Navision (rapport niveau)
Du har lyst til megen rejseaktivitet
Du kan tilegne dig ny viden – hurtigt
Du kan leve i, og med, vores stærke værdier: Fællesskab, Ansvarlighed, Troværdighed og Købmandsskab

Din baggrund:
Branchekendskab er ikke et krav, men har du erfaring med salg af emballage til ovenstående brancher eller f.eks. til tøj eller parfume, vil det være et absolut plus.

Planen er:
At du det første år bliver koblet på en nuværende Westpack Key Account Manager. Denne bliver din faste mentor gennem 12 måneder, og vil lære dig alt du behøver vide om produkter, branche, kunder, salgets faser osv.. Denne mentor vil hjælpe dig med at opnå dit første års budget. Efter det første år skal du være selvkørende i alle salgets faser.

Hvad skal du nu:
Send din ansøgning til Administrerende Direktør Morten Dalsgaard på mail: mda@westpack.com, skriv venligst hvor du så eller hørte om jobopslaget.
Deadline for din ansøgning er fredag den 17. februar 2017
Du kan ringe for yderligere information – ligeledes til Morten Dalsgaard +45 4171 7581

 

Westpack designer, udvikler og sælger smykkeemballage og displayløsninger til mere end 10.000 guldsmede, ur- og brilleforretninger rundt i Europa.
Derudover sælger vi specialdesignede løsninger til mere end 300 smykke-, ur- og brille brands rundt i verden. Hovedsædet er placeret i Holstebro med administration, salg og produktion. Her beskæftiges 85 medarbejdere. Derudover har Westpack eget kontor i Kina med indkøbsfunktion. Her beskæftiges 20 medarbejdere.